Aanpassing Wegenverkeerswet 1994

Zonder er ruchtbaarheid aan te geven, zijn er allerlei wetten aangepast. Een transparante overheid zou hier openheid over geven. Een van de wetten die recent is aangepast, is de Wegenverkeerswet 1994: artikel 2 lid 2: “De krachtens deze wet vastgestelde regels kunnen voorts strekken tot: c. de bestrijding van de epidemie van covid-19.”

Deel deze pagina..

3 gedachten over “Aanpassing Wegenverkeerswet 1994

  1. Alle wijzigingen die er op het gebied van wetgeving, algemene maatregelen van bestuur etc genomen worden zijn terug te vinden in het Staatsblad, de Staatscourant of op de site “https://www.officielebekendmakingen.nl”. Jullie bewering dat er geen ruchtbaarheid aan gegeven is klopt dus niet.

    1. In de media is anders nooit over de aanpassing gesproken….. bewering klopt dus wel een beetje.. Staatscourant zou het wel staan ja.. en die leest iedereen of nie??!!

    2. De Staatscourant is voor velen onbekend, reden is het pure vertrouwen in de overheid en het niet bekend zijn met de Staatscourant. Iedere aangepaste wet of nieuwe wet zou via de media openbaar gemaakt moeten worden. Met de media bedoel ik een krant welke nog wel gelezen wordt of een melding via de televisie. Veel zaken gaan langs mensen heen om vervolgens als schok te worden ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *