BlueTruth collega uit zich

Een politiecollega uit onze achterban treedt uit de anonimiteit. Onze collega Pim Vos kan zich niet langer stilhouden en uit zich op LinkedIn:

Pim Vos • Wijkagent van Vught, Centrum en Zuid: Ik sta vandaag vastgenageld op de grond… ik ben bij de politie gekomen om mensen te helpen. “Waakzaam en dienstbaar”
Ik weet niet wat ik “mag” zeggen in mijn rol binnen de politie maar alles in mij schreeuwt “DIT NIET”
Het kan toch niet zijn dat je in de Efteling tegen elkaar mag staan in een rij voor de Python (gevaccineerd en ongevaccineerd) en een restaurant dat mensen echt gezond wil laten leven gesloten wordt omdat ze niet willen vragen naar een check?

Deel deze pagina..

5 gedachten over “BlueTruth collega uit zich

 1. Dag Pim,

  Wij danken je hartelijk voor je bijzondere uiting, het ontroerd ons en we staan samen met jou en je collega’s voor de onvoorwaardelijkheid die je hier toont!!

  Wij zijn 60ers, Liefs Riet en Jan

 2. Hallo Pim,
  Wat moet dat tegenstrijdig voelen. Het gaat tegen de natuur en logica in. Ik word er blij van dat er mens in je zit. De gebeurtenis is zo triest

 3. Beste Pim,
  Bedankt voor je uiting; ik wens dat er meer collega’s van je hier uiting aan zouden willen geven.
  Dit is inderdaad vreemd…..
  Zo ben ik een paar weken geleden een klasikaal HBO-opleiding gestart, maar omdat de opleiding wordt gegeven in een pand met horeca wordt er straks om die k.. QR-pas gevraagd en dat terwijl we met 9 personen in een enorm groot lokaal zitten.

  Maar anyhow, respect dat je dit hebt willen uiten.

  Groet, Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *