BlueTruth spreekt zich eenmalig uit

We hebben er geen behoefte aan om ons met drama’s bezig te houden, maar omdat het maar eens afgelopen moet zijn met de verhalen die rondgaan over Francisco de Valk, de initiatiefnemer van BlueTruth, spreken we ons eenmaal over de kwestie uit.
Francisco was wel degelijk werkzaam bij de politie (zie de foto als bewijs). Hoe lang en in welke functie hij bij de politie werkzaam was, doet niet ter zake. Van belang is dat hij de politieorganisatie goed kent, hij was een bevoegd politieman en het belangrijkste is dat hij zich uitspreekt namens een grote groep actieve dienders en oud-politiemedewerkers en zij waarderen het dat hij hun stem is.

Al zou het niet uit moeten maken of Francisco een politieachtergrond heeft om als woordvoerder van BlueTruth te fungeren, ervaart BlueTruth helaas hierdoor een belemmering, aangezien BlueTruth geweigerd wordt bij alternatieve mediakanalen omdat ze hem wantrouwen, vandaar dat we de leugen die bewust door een bepaalde partij de wereld in is geholpen bij deze graag rechtzetten (we hebben bewijzen dat de partij de leugen bewust heeft verspreid, omdat men wel degelijk wist dat Francisco bij de politie werkte). Hopelijk is de leugen bij deze teniet gedaan.
Genoeg erover, en door!

https://twitter.com/BlueTruthNL/status/1448717328523399170
https://www.facebook.com/BlueTruthNL/posts/234979181981002

Deel deze pagina..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.