BlueTruth visitekaartjes

BlueTruth heeft helaas nogal veel last van censuur. Om toch de politiecollega’s met gewetensbezwaren te bereiken, willen we met visitekaartjes de bekendheid van BlueTruth vergroten. Per heden zijn er BlueTruth visitekaartjes verkrijgbaar. De visitekaartjes kun je aan agenten geven of op openbare plekken leggen. Overleg wel even met de locatie of dit mag.
Wil je visitekaartjes ontvangen en BlueTruth promoten door de visitekaartjes te verspreiden? We kunnen de visitekaartjes via de post opsturen. Dit kost je niets, aangezien we dankbaar zijn dat mensen willen helpen met de promotie van ons initiatief.
Je kunt je (post)adres doorgeven via e-mail, het contactformulier of stuur een bericht naar +31 6 43106377 (via WhatsApp, Signal of Telegram). Visitekaartjes zijn eventueel ook af te halen.

De stickers die laatst zijn uitgegeven, blijken helaas niet goed te plakken, daar zijn nieuwe stickers voor in de plaats gekomen met dezelfde opdruk als op de visitekaartjes staat. Wie reeds stickers heeft ontvangen, zal de nieuwe stickers vanzelf toegestuurd krijgen.

Deel deze pagina..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.