Brandweerwagens gezocht

Het volgende liefdadigheidsevenement delen wij graag met jullie, aangezien er ditmaal wordt gevraagd om deelname van (voormalige) brandweerwagens waarbij zowel eigenaren van een voormalige brandweerwagen alsmede dienstdoende brandweerwagens kunnen of zullen deelnemen. Niet alle informatie is reeds bekend, maar wat er bekend is staat hieronder beschreven:

VZW Biker Friends gaat op 24 augustus 2024 op de Zwartberg een evenement organiseren: Kidsday in Genk, België. Wij van de All American Cars voor goede doelen gaan de Biker Friends ondersteunen met onze Amerikaanse auto’s.

Er wordt een volle dag georganiseerd voor kinderen waaronder een rondrit met brandweerauto’s, motoren, oldtimers, US cars, getunede wagens volledig begeleid waar de kinderen met hun begeleider mee kunnen rijden.

Wij willen de kinderen die in de vakantie niet of nauwelijks kunnen genieten doordat de ouders financieel niet veel hebben de dag van hun leven bezorgen. Ze kunnen zelfs met privévliegtuigen meevliegen. Er zullen dj’s zijn, er is eet- en drinkgelegenheid, springkastelen zijn aanwezig en de kinderen kunnen geschminkt worden. Er zal een ballonknoper aanwezig zijn en een hindernisbaan. Kortom, alles voor de kinderen om de zomervakantie fantastisch af te sluiten.

United Heroes zal er ook bij zijn. Wij zijn een VZW voor goede doelen en leveren onze bijdrage bij georganiseerde evenementen werken of organiseren zelf evenementen en deze centjes schenken wij volledig aan het goede doel. U kunt u ons volgen op Facebook onder de naam Biker Friends. Wij zijn van Mol, België.

Meer info volgt in de privégroepen Biker Friends, All American Cars voor goede doelen, US-Car-Drivers en de openbare groep Voormalige hulpdienstvoertuigen | Politie | Brandweer | Ambulance.

Het event wordt niet door onze stichting georganiseerd, maar wij promoten het graag en zullen onze bijdrage leveren. Naast brandweerwagens zijn motoren en Amerikaanse auto’s van harte welkom!

Foto is ter illustratie geplaatst, de fotograaf is onbekend.

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *