De boer is de lul

Deze brief spreekt boekdelen (zie de uitgetikte brief voor een duidelijkere versie). De boer moet weg. Boerenbedrijven die al eeuwenlang van vader op zoon zijn overgegaan, moeten de komende tijd het veld ruimen. De boeren hebben hun ziel en zaligheid in hun bedrijf gestopt en nu moeten zij het veld ruimen vanwege de stikstofhoax. Waar is het boerenverstand van de beleidsmakers gebleven?

Wist je trouwens dat de Wet verplaatsing bevolking nieuw leven is ingeblazen en de overheid dit wanneer zij dit nodig achten kan inzetten: https://wetten.overheid.nl/BWBR0002097/2021-07-01 (zie ook: https://www.advocatenblad.nl/2022/05/05/kabinet-maakt-oneigenlijk-gebruik-van-wet-verplaatsing-bevolking/), evenals dat de Wegenverkeerswet 1994 een tijdje terug is aangepast zodat onze bewegingsvrijheid drastisch beperkt kan worden wanneer er volgens de overheid de noodzaak voor is: https://www.bluetruth.nl/actueel/aanpassing-wegenverkeerswet-1994/

Als we ons nú niet laten horen, verdwijnen de boeren voorgoed. Is dit de toekomst die we willen? De boeren vormen het hart van onze samenleving en onze voedselvoorziening, dat mag níet verdwijnen. De boeren zijn blijkbaar als eerste de lul. De vraag is, wie komt daarna aan de beurt. Wie is de volgende..?

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *