Framing

Ons initiatief BlueTruth en het nieuwe project van BlueTruth (Rechercheursteam) liggen onder vuur. We hebben last van framing door overheidstrollen die op ons zijn losgelaten en vage ’anti-wappie’ clubjes die ons maar al te graag in een kwaad daglicht willen plaatsen en ze hopen ons voor lul te kunnen zetten. We laten ons echter niet uit het veld slaan en gaan door met zaadjes planten, verbinden en informatie uitwisselen.

Als je screenshots te zien krijgt van gesprekken die vanuit BlueTruth met overheidstrollen zijn gevoerd, neem dat niet al te serieus. We zijn de beroerdste niet en spelen het spel wel mee. En ondertussen worden er in het onderbewustzijn tussen alle onzin door toch nog wat zaadjes gepland. 🙏🏻

We hebben om verwarring te zaaien serieuze en welgemeende reacties afgewisseld met sarcasme, droge ‘humor’ en onzinberichten, ons aanpassend aan het niveau van de gesprekspartner.

Onze reacties zijn over het algemeen echter serieus ontvangen. Daardoor is men ervan overtuigd dat wij bestaan uit een eenmanscollectief die meerdere persoonlijkheden bevat, waaronder een seksmaniak, doorgedraaide freak, pedofiel, vechtgrage bedreiger, donatiegraaier, en God mag weten wat nog meer, maar dat kun je dus gerust met een korreltje zout nemen.

Met onze promotiewagen rijden we door het hele land om te verbinden met andere projecten/initiatieven ten gunste van ons gezamenlijke doel.

Deel deze pagina..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.