Ook agenten demonstreren

Op de afbeelding zie je boeren in protest. Zij zijn imposant aanwezig op hun tractoren. Minder opvallend zijn de politiemedewerkers als demonstranten aanwezig. Onherkenbaar, want zij mogen als zij demonstreren geen uniform dragen. Bovendien ligt het gevoelig om je als politieman of -vrouw uit te spreken, vandaar dat je niet gauw uitspraken van politiemedewerkers openbaar zal zien, tenminste niet gelieerd aan de politieorganisatie en dan altijd op persoonlijke titel.
Binnen de politieorganisatie zitten ook mensen die vraagtekens zetten bij het beleid. Logisch, want de politie is een afspiegeling van de maatschappij. Ook politieambtenaren maken zich zorgen over de huidige ontwikkelingen die gaande zijn.
Initiatief BlueTruth is er voor alle politiecollega’s en wil graag de verbindende factor in het geheel zijn. BlueTruth steunt de mensen die demonstreren, omdat iedereen het recht heeft zijn/haar zorgen kenbaar te maken. Het is de plicht van de overheid om naar het volk te luisteren en er iets mee te doen.

Deel deze pagina..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.