Pfizergate

Pfizergate: wat ons niet is verteld.

Open Legal Advocaten heeft eerder gewaarschuwd voor de gevaren die kinderen lopen na de inenting met het COVID-19 vaccin van Pfizer/BioNTech. Zo bestaat er een verhoogd risico op hartspierontsteking (myocarditis) en ontsteking van het hartzakje (pericarditis). Ook de risico’s op hersenaandoeningen en andere ernstige bijwerkingen nemen toe. Wereldwijd stijgt zichtbaar het aantal slachtoffers. Namens een aantal ingeënte kinderen start Open Legal Advocaten om die reden een gerechtelijke procedure tegen de Nederlandse overheid en de voormalig minister van VWS Hugo De Jonge. 

In de afgelopen maanden heeft mr. Niels Vanaken uitgebreid onderzoek verricht naar het vaccin van Pfizer en de handelwijze van de overheid. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt de rechtbank verzocht om voor recht te verklaren dat de overheid en minister De Jonge onrechtmatig hebben gehandeld ten aanzien van de kinderen.

Hieronder staat het onderzoeksrapport van Open Legal Advocaten:

De bijlagen van het rapport zijn hier te downloaden: https://drive.google.com/file/d/10t2tq58dXu0n7_-qhG4pPfdjr1zclfuX/view

Deel deze pagina..

9 gedachten over “Pfizergate

  1. Nope. Dat is wat door antivaxxers beweerd wordt.
   Wetenschappelijk is er geen enkel bewijs. Juist mensen die niet gevaccineerd zijn en Covid krijgen lopen een groter risico.

   1. Dit is een compleet onzin antwoord.
    De vaccinaties zijn volledig door de mand gezakt, niet veilig en/of effectief en effecten op de lange termijn zijn geheel onbekend.
    Check bv het laatste rapport van de UK Health Security Agency.
    Meer dan 90% procent van alle C sterfgevallen in de UK is gevaccineerd.
    De bescherming bij 3x gevaccineerden is zelfs negatief.
    Pfizer heeft rappporten vrij moeten geven betreffende de officiele testresultaten/bijwerkingen en deze waren ronduit schokkend.

 1. Allen die hiermee ingespoten zijn ja.
  En wij moeten braaf in gehoorzamen wat denhaag ons verteld.
  Het kabinet dwingt de burger zich te laten vaccineren
  Met alle gevolgen van dien(zie rapporten) en wij mogen hier niet eens tegen protesteren 😖
  Je moet gewoon je bek houden. (Mark Rutte)

  1. Nee hoor, niemand dwingt je.
   Je bent geheel vrijwillig in je keuze om je te laten vaccineren of niet.
   Je niet laten vaccineren heeft wel consequenties, die zul je dan ook moeten accepteren.

   1. Ook dit is weer zo`n onvoorstelbaar kul argument. Iets is zgn niet verplicht maar als je het niet doet mag en kan je vrijwel niets meer.

 2. De volgende wapadvocaat die een kansloos proces gaat starten tegen de Overheid.
  Keer op keer blijkt de advocaat in kwestie zijn huiswerk niet gedaan te hebben en roemloos ten onder gaat.

  Zeker als je een proces start dat gebaseerd is op desinformatie. Dan ben je bij voorbaat al kansloos.

  1. De overheid heeft inderdaad desinformatie gegeven Deze inentingen zijn nog experimenteel en iedereen moet goed geinformeerd worden wat de consequenties kunnen zijn door je met dat goedje te laten inspuiten. Dit is dus niet gebeurt. Ook zijn er wel degelijk alternatieven maar die zijn verboden omdat ze anders minder mensen kunnen inenten daardoor zijn er onnodig veel mensen gestorven die anders het wel overleefd hadden. Nou ik ben niet zo gek om me met een experimenteel “vaccin” te laten inspuiten want ik doe nooit mee met medische experimenten. Ik laat me door NIEMAND voorschrijven wat goed voor me is dat bepaal ik zelf het is mijn lichaam en niet van de Staat. Ik ben geen wappie en geen antivaxxer ik ben iemand die zijn hersenen volledig gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *