Promotiewagen

BlueTruth heeft sinds kort de beschikking over een promotiewagen. Aangezien BlueTruth veel last heeft van censuur en wel wat bekender mag worden, rijdt er tegenwoordig een stoere Amerikaanse politiewagen rond met een BlueTruth opdruk.
Wie weet spot jij onze auto binnenkort! We rijden het hele land door en komen met onze macho bak zelfs met regelmaat buiten de landsgrenzen. Spot jij onze bolide en weet jij dit vast te leggen op de gevoelige plaat? Plaats dit dan op social media en tag ons in het bericht of mail het kiekje of de video naar BlueTruth. Voor de alerte filmer/fotograaf hebben we een leuke verrassing in petto.

Wil je BlueTruth steunen door op jouw auto BlueTruth belettering te laten plaatsen? Laat dit dan aan ons weten, dan zal de ontwerper een passend ontwerp op maat voor jouw auto maken.

Een van de volgers van BlueTruth kwam met het geniale idee om autostickers te laten maken en die te koop aan te bieden zodat meer mensen BlueTruth kunnen promoten. Vroeger had je van die ovalen NL stickers. We gaan kijken of we soortgelijke stickers kunnen aanbieden. Hou onze website in de gaten voor updates hierover!

Deel deze pagina..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.