Rondrit Leurse Haven

Met aangename temperaturen en de zon die zich volop liet zien was het bij de georganiseerde rondrit voor gehandicapten in de omgeving van Etten-Leur heerlijk vertoeven. Helaas waren er tijdens de rondrit een aantal uitvallers, maar die kans is bij klassiekers helaas aanwezig, zeker omdat het voor de meeste oldtimers een van de eerste ritten was van 2024, na inpandig te hebben overwinterd.

Etten-Leur heeft jarenlange ervaring met dit event. Het was alweer het 21ste Oldtimer Konvooi en het wordt georganiseerd tijdens de Leurse Havendagen. Die jarenlange ervaring was goed zichtbaar, de organisatie liep gesmeerd. Er waren voor alle deelnemers lunchpakketten klaargemaakt, dankzij de vrijwilligers en sponsoren.

Aan de waterkant bevonden zich marktkraampjes en in de haven lagen heel wat boten aangemeerd. De oldtimers en andere bijzondere voertuigen hadden zich op de Geerkade opgesteld. Aan het einde van de Geerkade konden de passagiers instappen. Er was genoeg aanbod aan auto’s voor de passagiers, voor iedereen zat er wel iets bij naar zijn/haar smaak.

In onze Amerikaanse politiewagen zaten drie passagiers. Met de raampjes open en de zwaailichten aan gingen we op weg. Eenmaal op gang ging het voorspoedig, met dank aan de verkeersregelaars die op motoren zorgden voor een goede begeleiding van de stoet. We reden door het prachtige Brabantse landschap, door de bossen en door dorpjes, en af en toe werden we toegezwaaid. De passagiers genoten zichtbaar van het uitstapje.

Het was een bont gezelschap. Er reed zelfs een vrachtwagen mee en een veegwagen. De Wegenwacht had al gelijk in het begin pech onderweg en we vermoeden dat die helaas is gestrand. Bij terugkomst werden de passagiers opgewacht door familie, vrienden en/of begeleiders en na deze onvergetelijke rit kon men zich nog vermaken bij de Leurse Haven. Wij danken de organisatoren en verkeersregelaars voor de goede organisatie en de passagiers voor hun gezellige bijdrage.

https://www.bluetruth.nl/liefdadigheid/

https://www.facebook.com/share/p/xtR2JVf5zpJHaGDv/
https://x.com/BlueTruthNL/status/1791881733593342112
https://t.me/BlueTruthKanaal/850

Update 25-05-2024:

Prachtige beelden van onze promotiewagen al rijdende door het idyllische Brabantse landschap geschoten door het Gehandicapten Oldtimer Konvooi (https://www.facebook.com/OldtimerKonvooi) & Luc van Osta (https://www.facebook.com/creativemovies) tijdens de Leurse Havendagen.

https://x.com/BlueTruthNL/status/1794469243414597876
https://www.facebook.com/BlueTruthNL/posts/pfbid02zunrW3NgCPkEaBxQoWViFbeasUSqLmxQnWejx5zUwg9UobadKL3wCDdzbUBA7f9Yl
https://t.me/BlueTruthKanaal/862

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *