The Count of Coffee ondersteunt

Het is hartverwarmend dat een ondernemer politieagenten die noodgedwongen en op een pijnlijke manier de dienst hebben moeten verlaten ondersteunt door ze een jaar lang gratis koffie en/of thee te verstrekken, uiteraard onder het voorbehoud dat de zaak niet in de tussentijd ter ziele gaat. In deze onzekere tijd kun je dat niet uitsluiten. Waar veel ondernemers een aversie hebben tegen het politieapparaat vanwege het handhaven op de coronamaatregelen waardoor zij in zwaar weer verkeren, neemt deze ondernemer het de dienders niet kwalijk en steunt juist de agenten die hun vraagtekens stellen bij het beleid.

Vanuit BlueTruth willen we jullie vragen deze ondernemer te steunen door eens een bezoekje te brengen aan zijn zaak in Helmond. Het is een echte koffiespecialist en voor iedereen is er wel iets van zijn/haar gading te vinden. Zie de website van de ondernemer: https://www.thecountofcoffee.nl.

Namens de twee inmiddels ex-collega’s die een flinke voorraad koffie/thee hebben mogen ontvangen, willen we Stefan van The Count of Coffee van harte bedanken voor de gulle gift en het uitspreken van zijn steun aan ons. Het staat buiten kijf dat we graag een wederdienst doen als daar de behoefte aan is.

Zie ook: https://www.bluetruth.nl/actueel/support-vanuit-een-ondernemer/

Deel deze pagina..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.