Vermiste collega aangetroffen

Met droefheid vernamen we dat de 38-jarige politiecollega die al enige tijd vermist was afgelopen donderdag 11 april 2024 overleden is aangetroffen in Leiderdorp. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en de collega’s van het team waar de politieman werkzaam was. Wij wensen hen allen veel sterkte toe.

We willen nogmaals benadrukken dat politiemedewerkers bij ons terecht kunnen. Of het nu gaat over pensioenzorgen (zie onze eerdere posts hierover), de wereldproblematiek, geldzorgen, werkgerelateerde dilemma’s, gewetensbezwaren, politieke besluitvorming, juridische vragen, klimaatzorgen, gezondheidsproblemen, trauma’s/PTSS, overleden familie/collega’s, zorgen over corona of de -vaccinatie, geen onderwerp wordt uitgesloten. Wij oordelen niet, maar kunnen u er wel verder mee helpen.

Uiteraard is het prima als politiemedewerkers geholpen worden binnen de politieorganisatie, maar als het -om welke reden dan ook- de voorkeur heeft om dit niet binnen de dienst kenbaar te maken, maar wel gewenst is dat de hulpaanbieder een politieachtergrond heeft, dan kan Stichting BlueTruth worden benaderd. Het is mogelijk om ons anoniem te contacteren. De (oud-)politiecollega’s binnen de stichting staan klaar om hun collega’s bij te staan.

https://www.facebook.com/groups/bluetruth/permalink/1090689582023360
https://twitter.com/BlueTruthNL/status/1779648070067576928
https://t.me/BlueTruthKanaal/827

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *