Waar is uw kind?

BlueTruth is recent gestart met het project Rechercheursteam en werkt hierin samen met andere partijen. Een van de samenwerkende partijen is onderstaande website. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en hopen dat het een goed resultaat mag opleveren. De beheerder van de website stelt zijn nieuwe initiatief graag voor:

WaarIsMijnKind.online

Met dit online platform willen we de verdwenen kinderen die door de toeslagenaffaire uit huis zijn geplaatst proberen terug te vinden. We willen daarnaast de politiek en Jeugdzorg-instellingen bewegen om de verdwenen kinderen op deze website weer in contact te brengen met hun ouders.

Burgerinitiatief

Onder het motto: “Alle beetjes helpen” is dit burgerinitiatief gestart. Ons team staat er versteld van dat er door dit toeslagenschandaal zo’n enorme groep kinderen momenteel onvindbaar blijken te zijn. Jeugdzorginstellingen hebben kennelijk kinderen uit huis geplaatst en daarbij niet geregistreerd waar deze kinderen zijn onder gebracht of weten om een andere reden niet waar deze groep kinderen is gebleven.

Onze hoop is dat, door het groot aantal mensen wij in Nederland hebben, deze kinderen snel gelocaliseerd kunnen worden en dat de politiek en Jeugdzorginstellingen nu eens werkelijk stappen gaan zetten om gedane zaken recht te zetten en verder leed te voorkomen.

Deel deze pagina..

1 gedachte over “Waar is uw kind?

 1. Hallo.
  Sinds 1 jaar zijn er bij ons in de straat 3 pleegkinderen.
  6 jaar, jongen, speciaal onderwijs.
  4 jaar, jongen.
  1,6 jaar, meisje.
  Ze komen uit 1 gezin.
  Kinderen zijn licht getint.
  Spreken goed Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *