Wees geen klootzak

Aan onze politiecollega’s,

Wees geen klootzak, maar een beschermer van het volk en van diens rechten. Want ook jij behoort net als wij tot de burgers, tot het volk.
Sta samen met ons op voor onze vrijheid. Doe je het niet voor jezelf? Doe het dan voor je kinderen en kleinkinderen, want je gunt toch ook dat zij in vrijheid kunnen opgroeien, zonder afhankelijk te zijn van een groen vinkje of deel uitmakend van een social creditsysteem waarin je alleen nog bepaalde vrijheden (lees: privileges) krijgt op basis van hoe braaf je als burger bent.

Deel deze pagina..

4 gedachten over “Wees geen klootzak

 1. Mensen moeten uitkijken met iedereen over een kam te scheren, wat er tijdens die demonstraties is gebeurd , is gebeurd in opdracht , de politie mensen die deze opdrachten blindelings hebben uitgevoerd , mogen ze van mij ook vastzetten en zeer zeker van deze verantwoordelijke functie ontslaan. Een mens kan en MAG namelijk zulke opdrachten weigeren in deze “rechtstaat” als je er nog van kunt spreken dan haha, maar het merendeel van de politie was het hier niet mee eens , ik heb zelfs huilende politiemensen gezien. Hier in het zuiden heb ik ook regelmatig contact gehad met de politie en ook tijdens demonstraties, en hier ging het er heel wat relaxter aan toe. Nogmaals , je kunt niet elke agent over een kam scheren, het merendeel is ok. Houdt Burgemeesters en Wethouders maar eens wat meer in de gaten, die geven namelijk de opdrachten!!!

  1. In 40/45 heette het “befehl ist befehl” in de 21e eeuw mag ik hopen dat we zover gevolueerd zijn dat je deze strofe niet meer hanteert. Er zullen best wel functionarissen zijn die geheel tegen de eigen mores dit soort bevelen niet wensen uit te voeren, helaas loopt er een veel groter deel dat maar al te graag los ging op het volk. Helaas is het voor de burger moeilijk te onderscheiden welke functionaris wel en welke niet. We hebben geleerd van voor een soort facisten de Romeo’s zijn, de fasistoide inslag van ME’rs die op ongewapende burgers inhakten. En dan deze zinssnede “we gaan weer wappies rammen” geef eerlijk toe dat werkt niet echt vertrouwelijk van uit een orgaan dat in dienst van de burger deze burger ook zou moeten beschermen ipv. aan de hand van foute regenten deze burger lijflijke schade toe te brengen. En sorry voor de term “facist” maar zeg nu zelf wij hadden nooit gedacht de mentaliteit van de NSDAP terug te zien zoveel jaar na de oorlog.

 2. sorrie hoor.
  thin bleu line creert orde uit chaos.????

  vrijmetselaars 101.
  not buying.

  vraagt rustig om medelijden.
  , mitch hendrikes zn ouders roepen om justice.

  Habeus Corpus.
  doe daar maar us wat aan.

  tot die tijd ben en blijf ik een klootzak
  molenstenen !!
  luke 19:2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *