Word vriend van BlueTruth!

Draag jij BlueTruth een warm hart toe en wil je ons initiatief steunen? Word dan een vriend van BlueTruth en doe een donatie! Met behulp van jouw bijdrage kunnen wij een vangnet opzetten voor de politiecollega’s die worstelen met gewetensbezwaren.

Iedereen die een vriend van BlueTruth is geworden, kan stickers toegestuurd krijgen. Als je de stickers wilt ontvangen, kun je je (post)adres aan ons doorgeven.
Eerder hebben we shirts, caps en visitekaartjes uitgebracht. We zullen in de loop van de tijd meer promotieartikelen uitbrengen die je als vriend van BlueTruth gratis of met korting kan verkrijgen.
Dank voor jouw support!

Voor de duidelijkheid. BlueTruth wil geen misbruik maken van de situatie, doch zou het fijn zijn als we meer kunnen betekenen voor de politiecollega’s die in de knel zijn gekomen. Niet alleen door de collega’s psychische ondersteuning te kunnen bieden, maar ook door ze financieel bij te staan indien daar de nood zit.

Politiecollega’s die in de knel zijn gekomen, kunnen contact opnemen met BlueTruth als men in aanmerking wil komen voor het vangnet.

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *