Forum

Liefdadigheid voorm...
 
Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Liefdadigheid voormalige hulpdienstvoertuigen

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
8 Bekeken
Berichten: 2
Hoofdcommissaris
Topic starter
(@bluetruth)
Deelgenomen: 4 maanden geleden
  • Meld je aan met jouw voormalige/replica politiewagen, brandweerwagen of ambulance om deel te nemen aan liefdadigheidsritten.
  • Wil je een aanvraag doen voor een liefdadigheidsrit? Dat kan! Laat het weten!
1 reactie
Politieman
Berichten: 11
Brigadier
(@politieman)
Trede 2 | Eminent Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Rit Torhout voor zieke Lars

Op zaterdag 23 maart 2024 werd er door motorliefhebbers een rondrit georganiseerd voor Lars Monstrey. Lars heeft uitgezaaide lymfeklierkanker. De opkomst was naar tevredenheid, zelfs boven verwachting, alleen was er vanuit de All American Cars voor goede doelen groep slechts één auto aanwezig. De andere wagens, die in eerste instantie aanwezig zouden zijn bij de rondrit, waren naar een uitvaartdienst van een dochter van een lid van de All American Cars groep die door ziekte veels te vroeg was overleden. Daardoor was er één auto als vertegenwoordiger van de All American Cars groep bij de rit aanwezig.

De rit begon in Torhout waar de motoren zich op een pittoresk plein hadden verzameld. De motoren waren speciaal voor deze gelegenheid opgepoetst en glinsterden in de zon. Er was ook een trike aanwezig. Onder het genot van een drankje wachtte de groep op het startsein om te vertrekken. Een groep Wegkapteins stond paraat om de stoet op een veilige manier te begeleiden. Rond 14.00 uur ging het complete gezelschap de weg op.

De rit voerde over landweggetjes en door sfeervolle dorpjes. Zonnig weer werd afgewisseld met nattigheid, al bleven stortbuien ons bespaard. Aangezien een motor een stuk sneller optrekt dan een auto moesten we flink ons best doen om de motoren bij te houden. Onderweg werd er gestopt bij het huis van Lars en zijn familie en er werd nog een pitstop gemaakt bij een kroeg. Het einddoel was een locatie waar voor hapjes en drankjes was gezorgd.

In de avonduren werd er middels een benefietevenement geld opgehaald voor de medische behandelingen en om Lars en zijn familie even flink in het zonnetje te zetten en een hart onder de riem te steken. Waar in Nederland diverse motorclubs zijn verboden, floreren de motorclubs bij onze zuiderburen, en terecht, als je ziet wat voor mooie activiteiten zij organiseren waarmee goede doelen worden gesteund. Het zijn stuk voor stuk mannen en vrouwen met het hart op de juiste plek.

Voor ons was het een flinke heen- en terugreis, maar het was onze tijd dubbel en dwars waard. We dragen met onze stichting graag bij aan liefdadigheidsacties. Het glunderende gezicht van Lars maakte indruk op ons. Ondanks zijn ziekte zag hij er sterk uit en hij genoot met volle teugen van de aandacht die hij kreeg. Zijn familie was trots en dankbaar, dat straalde er vanaf. Stichting BlueTruth dankt de organisator voor het perfect georganiseerde evenement en wenst Lars en zijn familie het allerbeste toe!

https://www.facebook.com/BlueTruthNL/posts/808937084630379
https://www.facebook.com/groups/bluetruth/permalink/1077521660006819
https://twitter.com/BlueTruthNL/status/1771693804053025058
https://t.me/BlueTruthKanaal/802

  • De naam van Lars is met toestemming van de betrokkenen geplaatst.
Beantwoorden
Deel: