Stichting BlueTruth

Stichting BlueTruth is er voor iedereen en voor ons allemaal. Voor mensen en personen zoals jij en ik.
Wij helpen mensen in de maatschappij die vastzitten in bepaalde fases van hun leven. Als stichting zijn wij in staat om gezinnen te ondersteunen en te helpen met diverse disciplines. De vrijwilligers van de stichting handelen vanuit het hart, gezond verstand en vanuit naastenliefde en barmhartigheid.

De hulpvraag kan bestaan uit de vraag om advies of ondersteuning betreffende OTS, UHP en lichte zedenzaken. Het curriculum van de stichting is divers, professioneel en duidelijk. Wij als stichting bieden een luisterend oor, ondersteuning en begeleiding voor mensen met diverse trauma’s, juridische ondersteuning bij jurisprudentie en daarnaast organiseren we praatgroepen en praatsessies voor traumatische ervaringen opgelopen tijdens het uitoefenen van professionele werkzaamheden binnen de diverse hulpdiensten (politie, defensie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten).

De stichting heeft een laagdrempelige toenadering. Dit houdt in “no shame in the game” en integer, discreet, eerlijk en duidelijk. Als stichting staan wij voor u klaar. Voor de alleenstaande ouder en voor de gezinnen. Voor de professionals van de hulpdiensten, maar zeker ook voor de mensen uit onze maatschappij. U bent van harte welkom met uw hulpvraag!

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *