Thin Blue Line Netherlands

Thin Blue Line Netherlands is een onderdeel van Stichting Support Dutch Cops NL. Het betreft een onafhankelijke stichting die in 2019 is opgericht om de waardering, erkenning en het respect voor het waardevolle politiewerk en de mens achter het uniform, vanuit de samenleving te ontwikkelen, verbeteren en te vergroten. Wij vinden het belangrijk om de band tussen politiemensen en burgers in onze samenleving te versterken.

#SAMENSTERK

We werken samen met politiemensen in actieve dienst, oud-politiemensen, organisaties en burgers, die affiniteit of een samenwerkingsverband hebben met de politie.

IN DE ONTMOETING ONTSTAAT DE VERBINDING.

WERKEN AAN VERTROUWEN EN WEDERZIJDS RESPECT.

PTSS 

Wij vragen extra aandacht voor de beroepsziekte ptss (posttraumatische stress stoornis). Politiemensen kunnen te maken krijgen met een incident of een opeenstapeling van meerdere schokkende, gewelddadige of traumatische gebeurtenissen, tijdens de dienst. Hierdoor bestaat er een verhoogd risico tot  de ontwikkeling van een ptss. Een groot aantal (oud)politieagenten hebben dagelijks te maken met de klachten en de nasleep van de beroepsziekte ptss. Ptss raakt niet alleen de diender zelf, maar ook zijn of haar gezin, familie en vrienden. Zij verdienen onze aandacht en steun!

link: PTSS

https://www.thinblueline-netherlands.nl/ptss-politie/

Deel deze pagina..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *