Vriend worden

Draag jij BlueTruth een warm hart toe en wil je ons initiatief steunen? Word dan een vriend van BlueTruth en doe een donatie! Met behulp van jouw bijdrage kunnen wij een vangnet opzetten voor de politiecollega’s die worstelen met gewetensbezwaren. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!


Aanwijzing voor het gebruik van de Doneerknop: selecteer het gewenste bedrag. Helaas is het systeem zo ingesteld dat het minimale donatiebedrag 5 euro is. Wil je een kleiner bedrag overmaken, gebruik dan onderstaand rekeningnummer.
Let op: omdat wij gebruikmaken van een gratis dienst, wordt er gevraagd om een fooi. Dit is absoluut niet verplicht om te geven, doch hebben ze het zo ingebouwd dat het lastig te omzeilen is. Als je bij fooi rechts op het driehoekje klikt, dan kun je beneden aan kiezen voor ‘Anders’. Vervolgens weer op het driehoekje klikken en beneden ‘Bedrag’ kiezen, dan kun je het fooibedrag op nul zetten.

Liever doneren via een overboeking? Dat kan uiteraard. Maak je donatie over op rekening NL08 ASNB 0898 0060 66 t.n.v. de heer F.A. de Valk. De donatie wordt volledig besteed aan het vangnet van BlueTruth.

Iedereen die een vriend van BlueTruth is geworden, kan stickers toegestuurd krijgen. Als je de stickers wilt ontvangen, kun je je (post)adres aan ons doorgeven.
Eerder hebben we shirts, caps en visitekaartjes uitgebracht. We zullen in de loop van de tijd meer promotieartikelen uitbrengen die je als vriend van BlueTruth gratis of met korting kan verkrijgen.
Dank voor jouw support!

Voor de duidelijkheid. BlueTruth wil geen misbruik maken van de situatie, doch zou het fijn zijn als we meer kunnen betekenen voor de politiecollega’s die in de knel zijn gekomen. Niet alleen door de collega’s psychische ondersteuning te kunnen bieden, maar ook door ze financieel bij te staan indien daar de nood zit.

Politiecollega’s die in de knel zijn gekomen, kunnen contact opnemen met BlueTruth als men in aanmerking wil komen voor het vangnet.