Vrijwilliger worden

Draag jij BlueTruth een warm hart toe en wil je ons initiatief steunen? Word dan een vrijwilliger van BlueTruth en doe een vrijblijvende donatie! Met behulp van jouw bijdrage kunnen wij een vangnet opzetten voor ieder die worstelen met gewetensbezwaren en wel wat ondersteuning kunnen gebruiken met de verwerking van trauma’s of gewoon even een luisterend oor nodig hebben. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Geen gegevens gevonden

Geen gegevens gevonden


Aanwijzing voor het gebruik van de Doneerknop: selecteer het gewenste bedrag. Helaas is het systeem zo ingesteld dat het minimale donatiebedrag 5 euro is. Wil je een kleiner bedrag overmaken, gebruik dan onderstaand rekeningnummer.
Let op: omdat wij gebruikmaken van een gratis dienst, wordt er gevraagd om een fooi. Dit is niet verplicht om te geven, doch hebben ze het zo ingebouwd dat het lastig te omzeilen is. Als je bij fooi rechts op het driehoekje klikt, dan kun je beneden aan kiezen voor ‘Anders’. Vervolgens weer op het driehoekje klikken en beneden ‘Bedrag’ kiezen, dan kun je het fooibedrag op nul zetten.

Liever doneren via een overboeking? Dat kan uiteraard. Maak je donatie over op rekening NL27 BUNQ 2083 5769 42 t.n.v. Stichting BlueTruth. De donatie wordt besteed aan de kosten van ons initiatief en het vangnet van BlueTruth.

Iedereen die een vrijwilliger van BlueTruth is geworden, kan -mits voorradig- stickers en visitekaartjes toegestuurd krijgen. Als je dit wilt ontvangen, kun je je (post)adres aan ons doorgeven. Eerder hebben we shirts, caps, stickers en visitekaartjes uitgebracht.
Dank voor jouw support!